EJmix

Over het product: Binnenkort bij ons verkrijgbaar EJ MIX, perfect middel om alle soorten etherische oliën te Vapen. Ook geschikt voor cbd en thc oliën ✔ ORIGINEEL DE BESTE VERKOOPFORMULE – EJmix is ​​de revolutionaire drager die een mix van medische glycolen gebruikt om de ultieme basis voor essentiële oliën te creëren. Gegarandeerd om altijd een vloeistof te blijven, zelfs bij gebruik met dikke oliën of vaste was, waardoor het de perfecte keuze is om te mengen met Essentials Oil en Aromatherapy voor ROLL-ON, OLIEVERSCHILLEN, TINCTUREN, NASALE INADEMEN, SPUITEN of ROLLEN FLESSEN. ✔ ZIE WAT DE HELE BUZZ OVERTREFT – In de USA, Verkocht in honderden landelijke verkooppunten en een favoriet onderwerp van discussie over Reddit en tientallen andere fora, koop een product dat wordt gewaardeerd door duizenden met een reputatie voor kwaliteit die bestaat uit 100% USP INGREDIENTS SOURCED , GEBOTTELD EN TROTS VERVAARDIGD IN DE VS. ✔ GEEN MYSTERIEUZE-INGREDIËNTEN – Met EJmix is ​​er geen mysterie over wat u krijgt. Onze formule is een mix van USP PG, PEG200, PEG300 en PEG400, gemengd tot het perfecte molecuulgewicht. Dit zijn glycolen met een uitgebreide en gedocumenteerde geschiedenis van medisch gebruik als dragers en ingrediënten in geneesmiddelen en geneesmiddelen oraal toegediend, in oogdruppels, in actuele zalven voor slachtoffers van brandwonden, en intraveneus – opmerkelijke eigenschappen die geen kokosnoot of natuurlijke oliedrager kan opeisen. ✔ DE BESTE KEUZE VAN DRAGER – EJmix is ​​zowel antibacterieel als schimmelwerend, heeft een hoge hittetolerantie en verdampt volledig en schoon, eigenschappen die het perfect maken voor een verscheidenheid aan toepassingen. Als geurloos glycolmengsel laat EJmix je het pure aroma van je essentiële oliën alleen ervaren, en het zal nooit bederven en nooit oxideren. Het biedt een houdbaarheid die veelvouden is van elke natuurlijke oliedrager.

Een reactie plaatsen